Debatten om en grønnere verden.

Det er uenigheter blant partiene i flere av sakene, en av de mest omdiskuterte sakene er innføring av kjøttkvote.

Under partilederdebatten igår åpnet Venstre diskusjonen for kjøttkvoten i debatten, de er for proposisjon nr. 6 for innføring av kjøttkvote. De vil fremme miljøet vårt og mener produksjonen av kjøtt er en av verstingene som bidrar til global oppvarming.

Miljøpartiet De Grønne nevnte ikke noe spesifikt om innføringen av kjøttkvoten under debatten, men sa derimot at de står for en grønnere verden. MDG mener regjeringen ikke gjør nok og at de gjør det for sent. Høyre svarte med at de lagde proposisjonene av tilbakemelding fra befolkningen, spesielt ungdommen, at de har utformet proposisjonene ut ifra det befolkningen ønsker. De mener de prøver å skape forandring og derfor burde bli støttet i de klimatiltakene de vil gjennomføre

Vi i Fagerlia Budstikke har nå snakket med Olivia Osen, partileder for MDG. Dette fortalte hun oss:

«Nå har høyre hatt mange år på å regjere, men likevel har vi ikke sett den endringen som vi burde ha nå. De nådde ikke klimamålene til 2020. De har sagt at vi skal endre oss og slippe ut mye mindre CO2 innen ti år, men hvorfor skal vi tro på dem? De har gjort veldig små grep og de er på vei i riktig retning, men det er ikke nok. Jeg frykter proposisjonen om kjøttkvoten ikke vil gå gjennom, vi trenger Ap på laget. Det ser litt svart ut nå, men vi får vente å se»

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er IMG_4243-1024x683.jpg
Olivia Osen, partileder for MDG
Fotograf: Marie Jønland Osen

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close