Innføring av kjøttkvote nedstemt!

Det egentlige mindretallet fikk i dag flertall med 100 i motsetning til 69 representanter om proposisjon nr.6: innføring av kjøttkvote. De mente at kjøttkvoten ikke burde gå gjennom, fordi vi ville miste frihet, bønder ville miste jobben og vi ville ikke lenger oppfylle FNs krav om å være selvforsynte med mat.

I sitt innlegg mente Senterpartiet: «Det er stor etterspørsel etter kjøtt, så vi burde ikke kutte der, men heller innen utnyttelse av trafikk som cruiseskip.»

Dette var en seier for opposisjonen.

Foto: Marie Jønland Osen

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close