Kjøttkvota går!

Statsministeren har høy sjøltillit. Ho meiner at det er kun en proposisjon som ikke kommer til å gå igjennom. Det er proposisjon nr 6, innføring av kjøttkvota.

Statsminister Lisa Svinø har høg sjølvtillit
Foto: Marie Jønland Osen

«Ut i fra komiteinstillingane så ligger det ann til at vi får inn 16 av 17 saker, og da er da at kjøttkvota som vi mistar. Det er beklagelig for det er et viktig miljøinngrep. Og vi hadde veldig lyst å få det igjennom, det hadde også opposisjonen. Vi ligger 83 mot 85, så vi skulle gjerne ha hatt den igjennom. Men det er ikkje et so stort tap for regjeringa fordi venstre som har den saka som si hjertesak har også fått igjennom sin politikk på andre område. Så det kommer nok til å gå fint»

Regjeringsmedlemmer diskuterer
Foto Marie Jønland Osen

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close