«Vi gir aldri opp vår kjernesak»

Pelsdyrnæringen har skapt stor debatt i årets lille storting, spesielt hos Senterpartiet. I et intervju så sier Stortingsrepresentanten for Senterpartiet, Magnus Slotsvik, at de aldri gir opp sine kjernesaker og at de nå skal legge en plan i partimøtet. Han uttaler også ved at han er villig til å ofre andre saker for å få utsatt fristen for avskaffing av pelsdyrnæringen til 2030. Etter spørsmål om han er villig til å gå inn i kompromiss med andre partier så svarer han «Kanskje, vi får se».

Magnus Slotsvik, Oddvar Engeset, begge fra Sp, fotograf: Mikolai Sarowski

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close