Fake News!

Kilder fra Senterpartiet viser til at Venstrepolitikeren Louise Tanberg har spredd Fake News under Trontaledebatten. Det skjedde som følge i den høyt diskuterte saken, pelsdyrnæringen. Louise uttalte seg under Trontaledebatten at dyrene i Kina og Norge var like dårlig behandlet, dette er da ikke sant! Både Nrk, Mattilsynet og Dyreverntilsynet har i sine rapporter bekreftet det at pelsdyrnæringen i Kina er ganske mye verre enn den vi har i Norge, med tanke på dyrevelferd. Louise har ikke hatt anledning til å forsvare seg og vi tar henhold til det.

Fra venstre: Mats Rimereit, Matas Tribusininas, Magnus Slotsvik, alle fra Senterpartiet. Fotograf: Mikolai Sarowski

En kommentar om “Fake News!”

  1. Det var ikke meningen å henge ut en enkelperson, men feilopplysninger om norges dyrevelferd kan bidra til at andre representanter får et forvrengt bilde av pelsdyrssaken.

Det er stengt for kommentarer.

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close