LilleStortinget 2020 braker løst!

Idag arrangeres Lillestorting for 5. gang på Fagerlia videregående skole. Under åpningen ble det holdt taler fra rektor Yngve Omenås, prosjektleder Eirik Sundquist Torp og stortingsrepresentant Vetle Wang Soleim (H). Vetle Wang Solheim uttalte seg blant annet om hvor viktig det er å være engasjert i politikken «Det går an å komme langt om man er engasjert og om man jobber hardt».

Stortingsrepresentant fra Høyre: Vetle Wang Soleim. Fotograf: Marie Jønland Osen

Dette blir en veldig spennende dag, følg med på livestream her !

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close