Hemmelige forhandlinger?

Innføring av kjøttkvoter er en proposisjon som kan skape mye splittelse mellom de forskjellige partiene, men i én kommentar fra stortingsrepresentant Tor Pedersen så sier han at Frp er imot forslaget. De mener forslaget er for drastisk å gjennomføre, men mener allikavel at vi må spise mindre kjøtt. Med tanke på EØS avtalen hadde Frp ingen kommentar.

Derimot mener partileder i Rødt Maja Stabell Egset at Norge har blitt «snikinnmeldt» i EU. De mener at EØS-avtalen skaper en uetisk arbeidsinnvandring til Norge. Rødt stiller seg nemlig positivt til at folk skal komme til Norge for arbeid. EØS er en av de største sakene i Norge og partileder i Rødt mener det at den Norske befolkningen ikke har fått uttrykt sin mening. Dette mener Maja er problematisk og forslaget hennes er da å arrangere en ny folkeavstemning.

Partileder Rødt: Maja Stabell Egset, Partileder Frp: Tobias Finsæther, fotograf: Filip Framstad

Vi holder dere oppdatert hvis det skjer noe mer tilknyttet denne saken!

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close