«Returnering av IS-kvinne ødelegger vårt verdigrunnlag»

Fremskrittspartiet var tidligere med i dagens regjering, men har nylig gått ut på grunn av returneringen av en IS-kvinne og hennes barn. Partiets leder, Tobias Dybvik Finsæther kommer likevel med at de ønsker å ta inn uskyldige barn tilbake til Norge, men at de er sterkt imot returnering av de som har frivillig blitt medlem av terror organisasjoner. Finsæther mener i tillegg at de vil komme hit og «ødelegge verdigrunnlaget vi bygger på».

Partileder (FrP) Tobias Dybvik Finsæther
Foto: Marie Jønland Osen

I motsetning til dette, står Sosialistisk Venstreparti for at både mødre og barn skal bli returnert tilbake til Norge. Markus Dik, partiets leder, understreker at Norge er et rettferdig land og at innvandring skal være lovlig i Norge. Samtidig slår han fast med «når det kommer til en terrororganisasjon sånn som IS er så må vi ta hensyn til det», og er enig at det er viktig å ta hensyn til Norges sikkerhet mot terror.

Partileder (SV) Markus Dik
Foto: Marie Jønland Osen

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close