Strålende innsats av komitéleder Nicholas Haram

Strålende innsats av komitéleder Nicholas Haram

Komitéleder Nicholas Haram gjorde en strålende jobb med å samle alle partiene om et nytt felles forslag, som nettopp ble vedtatt i LilleStortinget. Dette innebærer at det kun blir totalforbud mot mobilbruk i barneskolen. I ungdomskolen vil den enkelte kommune eller region velge løsning. Det blir ingen forbud i videregående skole.

Journalist: Ingrid Giske Søvik

Fotograf: Ina Vangsmo

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close