Statsministeren kaller Krf en Judas i regjeringen

Statsministeren kaller Krf en Judas i regjeringen

Første del av voteringen er ferdig, og vi har hørt med Statsministeren hvordan hun følte det gikk. Statsminister Roald er fornøyd med å ha fått gjennom så mange av sakene. Hun er ikke overasket over at KrF snudde i saken om reduksjon av sykelønn.

Hun tror at de fleste forslagene vil gå ganske greit igjennom, bortsett fra det siste, som dreier seg om ulike soningsforhold for utenlandske kriminelle.

Statsminister Roald er klar over at det kan komme et mistillitsforslag mot regjeringen. Hun synes at det er dumt, og vil fortsette å kjempe for det hun mener er den beste regjeringen.  Hun ønsker at KrF vil fortsette i regjering, men forstår at det er en vanskelig situasjon for dem. Hun forstår også at KrF føler at de ikke har fått gjennom mange av sine forslag. Grunnen til dette kan være at KrFs ideologi ligger lenger til venstre.

Journalist: Ingrid Giske Søvik

Fotograf: Stian Sørland

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close