Splittelse i Venstre

Splittelse i Venstre

Venstre sin partileder Amelia Hauge har kommet fram med at det er svært stor splittelse innad i partiet. Hun forklarer at de er usikre på proposisjon nr. 16, om ulike soningsforhold for utenlandske kriminelle.  Hauge forteller at som regjeringsparti burde de stille seg bak regjeringen, men at dette er en sak som er vanskelig å svelge for Venstre. Deler av partiet er redd for at forslaget strider mot menneskerettighetene, mens andre mener at saken kan hjelpe til å hindre økende kriminalitet. Denne spilttesen har foråsaket en stor usikkerhet innad i partiet.

 

Journalist: Mathilde Brevik

Fotograf: Emma Sofie Otterlei

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close