Manglende raushet fra Krf fører til kabinettspørsmål

Manglende raushet fra Krf fører til kabinettspørsmål

Regjeringen Roald stiller kabinettspørsmål. Statsministeren er kritisk til den manglende støtten fraregjeringen. Hun er skuffet over Krf sin manglende støtte til flere av proposisjonene. Roald stiller seg undrende til om Krfs velgere vil vise forståelse for de folkevalgtes holdninger til disse sakene. Etter lange regjeringsforhandlinger i høst, hadde hun forventning om raushet ikke bare fra Høyre, Frp og Venstre sin side, men også fra Krf.

LilleStortinget har nå en 20 minutters pause før Statsministerens kabinettspørsmål blir behandlet.

 

Journalist: Mathilde Brevik, Elisa Alnes

Fotograf: Stian Sørland

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close