KrF stiller fritt i saken om ulike soningsforhold for utenlandske kriminelle

KrF stiller fritt i saken om ulike soningsforhold for utenlandske kriminelle

Etter splittende diskusjoner i KrF har partileder nå valgt å fristille partimedlemmene. Det vil si at medlemmene velger selv om de vil stemme for eller i mot. Det til tross for at mange har prøvd å påvirke partiet til hva de skal velge.

Journalist: Maria Steinsbu Naalsund, Ingrid Giske Søvik & Roseli Karekin Simani

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close