Ap tar over

Ap tar over

Ryktene om et mistillitsforslag har svirret rundt i hele dag. Realiteten i dette har vært nøye diskutert av regjeringspartiene. Opposisjonspartiene har vurdert saken og valgte å stille mistillit til regjeringen. Hvem som er bak dette er nok tydelig, Ap i front med Sv, Sp, V og Krf bak seg. Den nye regjeringen ble tidlig planlagt. Med sikre kilder har vi sett og hørt at Frp også har jobbet for dette mistillitsforlaget, men de vil ikke stemme for. Dette på grunnlag av at de ikke selv får noen ministerposisjon i den nye regjeringen.

Til slutt ble det heller et kabinettspørsmål fra regjeringen som ikke gikk gjennom. Mistillitsforlaget ville angivelig blitt tatt opp uansett, men regjeringen var først ute. Krf gikk med opposisjonen og Ap med resten av opposisjonen tar over. Den nye regjeringen er satt og Ap, Krf, Sv, Sp og Rødt er i regjering.

 

Journalist: Mathilde Brevik

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close