-Vi tror på et bedre Norge

-Vi tror på et bedre Norge

Tidligere i dag var det trontaledebatt i stortingssalen. De ulike partiene la frem sine standpunkt om regjeringens proposisjoner. Statsminister Kristina Mari Roald startet debatten med å legge vekt på samfunnet i Norge. Hun sa at proposisjonene fra regjeringen vil være med på å styrke det norske samfunnet.

Proposisjon nr.1 om flatere skatt skapte diskusjon mellom partiene. SV var i mot forslaget om flatere skatt sammen med AP. Partiene møtte kritikk fra FRP som mener at LilleStortinget burde støtte regjeringen om proposisjon nr.1.

FRP har også uttrykt seg om proposisjon 9: reduksjon av sykelønn, som de også støtter. De sa at dette vil hjelpe med å finansiere andre ordninger. Dette er et forslag som vil møte motstand fra flere parti.

Proposisjon nr.10 om styrking av forsvaret var også diskutert i dagens debatt. Rødt uttrykte seg negativt om dette forslaget. De sa at de var for styrking av forsvaret, men at måten regjeringen ville gjøre det på var feil.

Vi ser frem til flere diskusjoner i spørretimen klokken 1.

Journalist: Isak Husevåg Synnes

Fotograf: Stian Sørland

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close