Avklarende partilederdebatt

Avklarende partilederdebatt

Dag to av LilleStortinget ble avsluttet med partilederdebatt i stortingssalen i dag. Partilederne hadde innledninger på to min hver, før faglærer Aino Tornes stilte oppfølgende spørsmål til partene. her var fokuset på de proposisjonene det har vært mest uenighet om.

Blant de mest omdiskuterte temaene var forslagene om flat skatt, avvikling av pelsdyrnæringen, styrking av forsvaret, ulike soningsforhold for utenlandske statsborgere. Rødt, Arbeiderpartiet og SVs partiledere var de som var mest kritiske til regjeringens politikk. Noen av regjeringspartiene er kritiske til enkelte proposisjoner. Det ligger derfor an til kompromisser under morgendagens avstemming.

Journalister: Maria Steinsbu Naalsund og Ingrid Giske Søvik

Fotograf: Stian Sørland

 

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close