Trontalen

Statsminister Kristina Tubbene Roald holdt den offisielle trontalen, for å starte det hele. Hun ønsker velkommen til det fjerde årlige LilleStortinget her ved Fagerlia vgs.

I denne nye og sterke regjeringen vil Høyre, sammen med Frp, Venstre og Krf fokusere på; helse og trygghet, kunnskap og kompetanse og en bærekraftig velferdstat.

I sin tale forklare statsminister Roald at de i regjeringen vil sette ungdommen på agendaen. Med dette viser hun til proposjonene, forbud av mobilbruk i skolen, strengere krav til influencere og forbud mot reklame av kirurgiske inngrep. Framtiden er i fokus, og regjeringen mener at vi har for mange hinder for samfunnsutviklingen.

- Ungdommen skal drive samfunnshuset videre.  -Kristina Roald

Trusler og press fra utlandet er også noe regjeringen vil forhindre. Roald forklarer at vi i Norge har på ingen måte sterke nok forsvarsmidler til å forsvare oss selv. Dermed vil regjeringen styrke forsvaret ved like inntakskrav til menn og kvinner i forsvaret.

- En hver kvinne kan gjøre hva en hver mann kan, og en hver mann kan gjøre hva en kvinne kan.  -Kristina Roald

Roald ønsker også at Norge skal være en solidarisk stat, og vil også sette et eksempel for resten av verden med å gjøre oljefondet grønnere.

 

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close