Rødt- imot en svekket velferdsstat

Rødt- imot en svekket velferdsstat

Etter trontalen av statsminister Kristina Mari Roald tidligere i dag har det vært pågående diskusjoner i partiene. Partileder for rødt, Anna Roald Sandvik, har sagt at partiet stiller seg kritisk til flere av proposisjonene regjeringen har lagt fram.

Rødt går spesielt imot de proposisjonene de mener vil skape forskjeller i samfunnet, hovedsakelig proposisjon nr. 13 om inntakskrav til militæret og nr. 1 om flatere skatt. Rødt sier at dette vil føre til større forskjeller i samfunnet, og at det vil være med på å svekke velferdsstaten.

Blant de sakene de støtter, står avskaffing av pelsdyrnæringen høyt på listen.

Journalist: Isak Husevåg Synnes

Fotograf: Stian Sørland

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close