Statsminister Roald spent før åpning av LilleStortinget 2019

Statsminister Roald spent før åpning av LilleStortinget 2019

Da er det snart klart for det 4. årlige Lille Stortinget her på Fagerlia. Vi har snakket med den kommende Statsministeren, Kristina Mari Roald, som fortalte oss litt om forventningene til de tre neste dagene.

Roald forteller at hun gleder seg og tenker at dette skal gå fint. Hun har troa på den gode regjeringen bak henne, og ser frem til gode ideer og debatter.

Selv med stor tro på den gode jobben regjeringen har gjort så langt, forteller Roald at hun er klar for debatt rundt flere av sakene, og med dette frykter hun selv å stå oppe på talerstolen. Det å ta det ekstra steget og komme med egne ideer, er hun litt nervøs for. Noe hun kan se for seg at kanskje flere førsteklassinger også føler på, som er med for første gang i Lille Stortinget.

Med dette sagt er Roald spent på hvordan dette utspiller seg, og gleder seg sepsielt til debatten om proposisjon nr. 14, om mobil bruk i skoletiden. Dette er noe hun selv tenker mange burde stille seg bak, men at det blir spennende å se hvor debatten fører da vi selv er elever.

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close