Regjeringen er i bunn og grunn fornøyd med LilleStortinget 2018

Regjeringen er i bunn og grunn fornøyd med LilleStortinget 2018

LilleStortinget er nå over med et helt uventet utfall. Regjeringen ble felt på proposisjon nr. 16 og en ny venstreregjering vil bli lansert. Men Regjeringen ser seg fortsatt fornøyd med utfallet av LilleStortinget.

Når regjeringen ser bort fra det faktum at de måtte gå av, er de veldig fornøyd med hvordan LilleStortinget har utartet seg. Flere ministere legger vekt på hvor gøy og lærerikt LilleStortinget har vert og er i bunn og grunn veldig fornøyd med utfallet.

Regjeringen har fått gjennom nesten alle deres proposisjoner før mistillitsforslaget ble stilt og de ser seg egentlig fornøyd med utfallet.

Alt i alt vil nok alle som har deltatt i LilleStortinget si seg enig i at dette har vert utrolig lærerikt og kjekt.

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close