LilleStortinget 2018 offisielt åpnet av Ordfører

LilleStortinget 2018 offisielt åpnet av Ordfører

LilleStortinget 2018 er nå offisielt åpnet. Erik Sundquist Torp, avdelingsleder for samfunnsfag og økonomi ved Fagerlia etterfulgt av rektor Yngve Omenås ønsket alle velkommen. Ordfører Eva Vinje Aurdal fikk  gleden av å holde den offisielle velkomsttalen

«God politikk handler om å forstå at der er ulike perspektiv, ulike måter å se en sak på. Oftest blir det endelige resultatet aller best når alle perspektiv er belyst- først da ser en helheten» – Eva Vinje Aurdal

Med denne talen uttrykker Aurdal at det er minst like viktig å høre på alle andre som å si sin mening, og at det er ut av lytting det kommer god politikk. 

Statsminister Lene Larsgård holdt deretter trontalen, du kan lese mer om den her.

 

Journalister Martha Årdal og Ragnhild Skare 

 

Ved å trykke på "godta" eller ved å fortsette å bruke siden godtar du bruken av informasjonskapsler. les mer

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste mulige opplevelsen. Hvis du fortsetter å bruke nettsiden uten å endre instillingene om informasjonskapsler i nettleseren, eller hvis du trykker "godta", samtykker du med dette.

Close